štvrtok 20. júla 2017

Prečo by Slavia mala skončiť vyššie. Prečo nie? Tím máme dobrý, hovorí nový kouč

"Dúfam v čo najlepšie umiestnenie. Veľmi dôležitý je štart do súťaže. Ale dôležitá je nielen športové, ale aj stabilizačný stránka, "uviedol generálny riaditeľ David Trunda.

V minulom ročníku skončila Slavia napriek skvelému začiatku na jedenástom mieste. Zlé umiestnenie neustál tréner Miroslav Beránek a odišiel tiež športový riaditeľ Karol Kisel.

Novým koučom sa stal už spomínaný Uhrin mladší, športovým riaditeľom skúsený funkcionár Jozef Matúš az nefotbalového prostredia prišiel do pozície generálneho riaditeľa David Trunda.

Káder však zostal pohromade. Zostali opory ako Milan Škoda, Jaromír utratil, Martin Latka alebo Martin Berkovec. Na druhej strane k nim žiadna zvučné mená nepribudla.Tak prečo by Slavia teraz mala bojovať o vyššie priečky ako v minulom ročníku?

"A prečo nie?" Reagoval tréner Uhrin.

A vzápätí pokračoval: "Mužstvo je dobré, je tam dobrý základ. Veď po prvom piatich kolách minulého ročníka si Slavia možno pomaly myslela, že bude majstrom. Potom sa niečo zlomilo, neviem čo, ale históriu neriešim. Pozeráme dopredu. bet 365 Tím má dobrý základ, na ktorom budeme stavať. "

Tri nové hráča Slavia predsa len získala. Z Viktorie Žižkov prišiel útočník Radek Voltr, zo Slovana Bratislava obranca Tomáš Jablonský a z Jablonca na hosťovanie stredopoliar Miljan Vukadinovic. Klub ich príchody administratívno dotiahne v najbližších hodinách.

Z hosťovania vo Viktorii Žižkov sa vrátili obranca Tomáš Souček a stredopoliar Josef Bazal.Obaja talentovaní mladíci a odchovanci.

bet365 mobil

V mužstve už naopak nie sú obranca Krisztián Tamás, záložník Vukadin Vukadinovic (obaja koniec hosťovania), defenzívny stredopoliar Aldo Baéz (hosťovanie v Trnave), brankár Matej Rakovan (Jihlava), záložník Václav Prošek (pravdepodobne Sokolov) a stredopoliar Damien Boudjemaa (hľadá si angažmán).


Hovorí sa tiež o možných odchodoch útočníka Milana Škody a záložníka Jaromíra utratil. Ich prestupy by Slaviu vyniesli desiatky miliónov korún, čo by v ťažkej ekonomickej situácii klubu bola výrazná vzpruha. Obaja však, aspoň bet365 stavky zatiaľ, zostávajú.

"Prípadné prestupy Škody a utratil si riadi sám majiteľ klubu Aleš Řebíček.Podľa informácií a náznakov, ktoré od neho mám, žiadna konkrétna pon uka na stole neleží, "poznamenal športový riaditeľ Josef Jinoch, ktorý zároveň potvrdil trvajúci záujem o ostravského obrancu Michala Frydrych.

Ako Škoda, tak utratil by tak mali byť trénerovi Uhrin k dispozícii aj v piatok, kedy Slavie začne nový ligový ročník na ihrisku Viktorie Plzeň, teda proti úradujúcemu majstrovi.

začne nová sezóna, v ktorej by sa Slavia rada vyhla boji o záchranu. Na akých priečkach by teda rada skončila? Čo je jej úloha?

"Ak sa pýtate, koľkí by sme radi skončili, tak samozrejme prvý.Rovnako ako pätnásť ďalších tímov, ktoré budú bojovať o to isté, "usmial sa Uhrin. "Samozrejme by sme si všetci priali poháre, ale druhá vec je, ako to ukážeme verejnosti. Liga je dlhodobá záležitosť a je predčasné oznamovať, koľkí budeme, alebo nebudeme. Každopádne urobíme všetko pre to, aby bet365 sme fanúšikov potešili. "

bet365 bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára