štvrtok 20. júla 2017

Miliardy sa točí, len sa nevie, kto získa anglický titul. Zase Chelsea?

Kto to v londýnskom metre nezažil, tak asi nepochopí. Ľudia začtení do zadných stránok bulvárnych novín hltajú poslednej futbalové správy pred štartom Premier League. Špekulácie o prestupoch. Klebety zo šatní. Slovné prestrelky trénerov. Keď dočítajú, nechávajú noviny na sedadle, nech si môžu čítať ďalšie. Akého majstra sa v máji 2016 dočkajú? Práve v sobotu sa začína.

"Sme pripravení bojovať. Keď začneme dobre a sebavedome, máme šancu, "povedal Arsene Wenger, tréner Arsenalu.Jeho slová v novinách rezonovala v piatok, teraz sa určite pridá José Mourinho z Chelsea a Louis van Gaal z Manchestru United.

Samozrejme nezabúdajte na Manuela Pellegriniho, ktorý práve predĺžil zmluvu s Manchestrom City do roku 2017: "Som si absol� �tne istý, že budeme mať úspešnú sezónu. "

Komu veríte vy? Štyri bohatí giganti, ktorí si môžu dovoliť míňať miliardy, sa Kasa hneď na štarte. Kto koho kúpil a za koľko. Futbalová Anglicko je jednoducho fenomén súčasnosti.

Už teraz dostávajú kluby za televízne práva 39 miliárd korún ročne, od budúcej sezóny navyše začne platiť kontrakt s televíznymi spoločnosťami, ktoré zaplatí v prepočte 200 miliárd korún. Astronomické. Neskutočné.Rozprávkové.

Preto majú aj podceňovaní nováčikovia z Watfordu alebo Bournemouthu ďaleko lepšie finančné zázemie ako väčšina futbalového sveta. A kam sa hrabú na bet 365 najlepší.

Štyri vládcovia minuli len za júl 19 miliárd korún, čím nakročil k přestupnímu rekordu, ktorý stanovili vlani bet365 (32 miliárd). Finančné expert Rob Wilson predpokladá, že vzhľadom na vylepšené televíznej zmluve rekord padne, avšak druhou vetou povie: "Kluby sa správajú racionálne a nerozhadzuje zbytočne, čo je všeobecne dobré pre futbal."

Je jasné, že Premier League bude znovu najsledovanejšie futbalovú súťaží sveta, aj keď pred pár dňami jednu hviezdu stratila. Argentínčan Ángel Di María si vytrucoval odchod z Manchester United, pretože si po biedne sezóne neveril.Teraz skúsi šťastie v Paríži (mimochodom, tiež francúzska liga bet365 stavky štartuje).

Zmizol aj exteplický útočník Edin Džeko, ktorého valcovala konkurencia v Manchestri City. Novo patrí AS Rím.


Premier League bude aj tento rok plná príbehov. Obháji titul Chelsea? Dočká sa prvýkrát od roku 2004 Arsenal, ktorý si od júla rozmaznáva českého brankára Čecha? Bitky v Premier League môžete sledovať na platených kanáloch Digi TV a O2TV.

bet365 bonus bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára