pondelok 10. apríla 2017

NRL: čo treba dávať pozor na bicykli 22


Manly je nepravdepodobné tlačiť k 11. priame finále kampaň naberá na obrátkach po dominantnom víťazstve proti Brisbane Broncos minulú sobotu a štyri víťazstvá vo svojich posledných piatich zápasov.To nie je zlé na trénera, ktorý bol práve oznámil, že je nežiaduce budúcej sezóne klubom.
Čelí pravdepodobne ich najpevnejšia skúšky tento piatok by pri hosťovaní obrane premiéry South Sydney v matchup, ktorá vyvolané dostatok tepla v nedávnej dobe.
A win mohol tlačiť Manly na ôsmom mieste na konci víkendu, ďaleko od posledného umiestneného pozíciu obsadili iba šesť týždňov späť.
V prípade, že more Eagles sú na výhru to bude musieť byť na svoju hviezdnu chrbta, ktorý sa zaradí na druhom mieste v bodovaní v priebehu posledných piatich kolách, kombinovanie neuveriteľných 30,8 bodov za zápas.Počas prvých 16 kôl sú na poslednom mieste v NRL s iba 15 bodmi na zápas.
More Eagles už dlho spoliehal na svoju obranu, že je vidí doma, ale ak majú, aby nepravdepodobný finále bežať to bude musia byť založené na vkus, nie hrubosťou. Mužný svorka chýba triedu alebo veľkosť, aby šiel s ostatnými uchádzačmi. Ich backline je pravdepodobne najlepší v NRL so šiestimi reprezentantov.
Rugby League má talent výroby príbeh a zdá sa takmer serendipitous že more Eagles bude vo finále s Toovey pri kormidle a vietor v chrbte.Saints hľadať inú Warriors Win
St George Illawarra držať jeden z NRL najväčšej mock skončila tímom na Novom Zélande a pôjde v neobvyklých cestných obľúbeným proti Warriors v sobotu popoludní.
A to je ťažké, aby sa prípad proti stávkových kancelárií, ktorí sú čipy-in za Drakov.
St George Illawarra vyhrali 18 z 22. all-time proti Novému Zélandu, vrátane poslednej 10. To je fér rekord s ohľadom na drakmi nehral finále futbalu od roku 2011.
Táto hra bude mať obrovský dopad na finále. Svätí sedieť siedmy a uložili do postele sedem-týždenné sériu porážok proti Newcastlu minulú nedeľu, že Warriors klesli na deviate a stratili posledné tri.Výhra bude trvať ešte dlhú cestu k uvedeniu jedného z týchto 9-10 tímov vo finále. Strata bude hláskovať osud.
S Trent Merrin návrate na drakmi a Andrew McFadden dumping Konrad Hurrell z dôvodov, ktoré sa zdajú byť mimo zmysle, že je ťažké vidieť St George Illawarra deje v tomto jednom.Široko ďaleko
Rozšírenie ešte nemusí byť na NRL agendy, ale hra bude cestovať široko ďaleko tomto víkende bojovníkov-Dragons stret mieri do Wellingtonu na Novom Zélande a západnej Sydney derby z Parramatta- Penrith presúva do Darwin.
zápas vo Wellingtone bude len ôsmy NRL zápasu predstavil v meste a Warriors vyhrali len jeden zo siedmich napadnutého tam.
Penrith a Parramatta hrali na 90 príležitostiach a tento zápas Darwin bude prvý napadnutý mimo Sydney. Jedným z najviac legendárnej súperenie Sydney sa vyraziť na cestu.
NRL nedostatok vízie je to dlho držal späť.Hry hrané na základniach je dobrý začiatok pre pestovanie siahne Rugby League.SKD návraty
obľúbeným Premiership Sydney Roosters vitajte späť Shaun Kenny-Dowall túto nedeľu, kedy hlava Chooks do Newcastlu vysporiadať sa s rytiermi.
Kenny-Dowall vynechal posledné dve vychádzky Kohúti potom, čo bol zasiahnutý domácim násilím poplatkov, obvinenia sa vehementne popiera.
pružné mimo späť sa tešil pravdepodobne jeho najlepší sezóne, strelil 13 pokusov v 16 hrách.
Kohúti vyhrali ich posledné sedem, že majú najlepšie diferenciál v NRL a oni získať ich all-time top tryscorer chrbát.Tieto Chooks sú názov obľúbené a sú bezpochyby tím poraziť.
S rytieri vyhral len dva z ich poslednej 15 - a odíde zápas, kde pripustil 46 bodov do tímu Dragons, ktorí doteraz zaznamenal čo najviac bodov v šiestich sezónach - je ťažké vidieť Chooks stlačení vôbec, ako sa tlačiť na vedľajšej premiérskej funkcie. Ramená Prvá
Je rameno poplatok zakázaný alebo je teraz späť v hre?
To je otázka, žiadaný po Round 21 fiasko, keď kohút Kane Evans položil krásne hit na Bulldogs monštrum Sam Kasiano.Evans bol penalizovaný - ako súčasné pravidlá naznačujú, že by mal byť - doteraz nedostala žiadnu akciu preskúmanie zápas výboru.
tento rok iba dva týždne po tom, čo Chris Sandow bol vymazal z dvoch zápasov cez rameno poplatok.
Revízne výbor zápas tiež zistila, že Leeson Ah Mau je otočné rameno, ktoré zhromažďujú Kade Snowden flush a nechala ho wobblier než misu želé neodôvodňuje suspenzie.
Takže kto vie, či rameno poplatok je nezákonný, alebo nie? NRL rozhodne sa nezdá byť schopná ponúknuť žiadnu jasnosť v tejto veci. A vidíme Ak je jeden tento víkend, šance sú dlho na každého, kto chce hádať, aké sankcie on-poli úradníci a preskúmaní výbor zápas chcieť naservírovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára