piatok 14. apríla 2017

Andrew Strauss dúfa cricket môžete vyhnúť osudu Rugby je cez bielu guľou špecialistov

Táto myšlienka sa môže dobre prekročili mysli riaditeľa anglického krikete Andrew Strauss, ktorý práve strávil týždeň v Spojených arabských emirátoch, bez toho, aby z vlastného posúdenia, keď videl tím hrať dobre. Vystúpi na Pána v stretnutí Svetového pohára v spôsobe, akým Anglicko urobila v stredu a nože začnú byť brúsiť.

Je to trochu uvoľnenejšie tu. Avšak Strauss bude dobre vedomý toho, čo sa deje v Rugby odbor futbalu, čo je takmer sestra operácie na Anglicko a Wales kriketové rade.V skutočnosti, keď bol požiadaný, či by bolo možné vzala ponaučenie z toho. "Nechoďte vo štádiách skupiny," povedal.

"Je to ťažké, aby sa vyjadril o t om, čo sa deje v iných športoch, ale to, čo ste videl [počas ragbyovej turnaja] je, že domáci World Cup je masívny príležitosť predviesť hru a nepochádzajú spolu veľmi často. "

Anglicko hostiť 2019 krikete World Cup, rovnako ako Champions Trophy v roku 2017. Musia byť ustálené vedľa potom. Strauss bol horlivý zdôrazniť dôležitosť jednodňové kriket. "V podstate musíme byť lepší a my nebudeme mať lepšie reakcií jednodňové kriket ako chudobného príbuzného," povedal. "Vždy sme, aby naše obete v jeden deň, skôr než Test krikete.Naše najlepšie spôsob, ako môže byť tým, že majú viac oddelení a viac špecialistov v každom tíme. "

V súčasnej nastavenia, Eoin Morgan, David Willey, Alex Hales, Jason Roy a Reece Topley, ktorý bol jedným z mála žiariť v stredu prišiel do tejto kategórie.Strauss je teraz zástancom podporovať tieto odborníkov, aby získali skúsenosti s IPL a Big Bash, čo môže viesť k urýchlenému ironický úsmev - ak áno ironických úsmevov - Kevin Pietersen, ktorý sa zasadzuje za cnosť hranie týchto T20 turnaja tri alebo štyri pred rokmi. "Ak niekto je biela guľa špecialista potom to vyzerá ako ľahký rozhodnutie urobiť," povedal Strauss, pričom uznáva, že to sa stáva zložitejšie pre skúšanie hráči sa objaví v týchto T20 súťažiach.

V súčasnosti Strauss ponúka ECB k stabilitu, ktorá už existuje u Twickenham. Tu nutná žiadna výzva na chválu jeho vyvolenej muža na starosti: "Eoin Morgan je tuhý charakter, pokojný pod tlakom a skutočne vášnivý biela guľa kriket.Je to jeden z mála hráčov, ktorí hrali v IPL a má oveľa širšie skúsenosti bielej gule kriket ako väčšina ostatných. Pre mňa je zaškrtnuté všetky debny na kapitána stranu, najmä ak chceme väčší odstup medzi tímami. "

Nie je prekvapením Strauss hovoria aj o Trevor Bayliss taky. "Keď ste merania, ako je tréner rob� �, očividne sa pozriete na výkon, ale tiež sa pozrieť na kapitánov a myslím, že obaja kapitáni sa darí pod Trevor. Je to oveľa tlak-off tréner a povzbudzuje obaja kapitánmi a hráči vziať väčšiu zodpovednosť zodpovednosti za ich hier. To je 100% moja filozofia.Ak chcete, chlapci robiť správne rozhodnutia na ihrisku musíte nechať sa viac rozhodovať mimo ihriska "

V poslednej dobe Anglicka ukázali záblesky. - aj keď nie v stredu - hranie s novým slobody ODI kriket. "Ľudia sa radi pozeráte Anglicka ísť von a miešania ju a hrať sa s citom a vervou a brať hru do opozície," povedal Strauss.

"To, napodiv, je to, ako môžete vyhrať globálnej udalosti, ale to by smiešne hovoriť, že sme zďaleka hotový výrobok. Máme veľa surovín mladých hráčov kriketu, ktorí budú robiť chyby.To je v poriadku v tejto fáze, ak sa učia od nich a zlepšenie. "Je potrebná celá rada zlepšení v prípade Anglicka idú na vyrovnanie sé rie v Abu Dhabi v piatok. Budú hrať na rovnakom ihrisku, aj keď nie nevyhnutne s rovnakým tímom. Aj napriek tomu, že povrch je pravdepodobné, že bude ešte pomalší, Paul Farbrace Bayliss asistent, stále otvorenú možnosť výberu navyše tempo nadhadzovača do boku. V takom prípade Liam Plunkett alebo Chris Jordan to môže byť výhodné Adil Rashid, čo výrazne zdržuje Anglicka zimné experiment s zápästia rotácie.

Ako vždy bowling útok je prvý prilákať niektoré šťourat.V skutočnosti je hlavným problémom v Anglicku v stredu bolo to, s výnimkou Morgan a Jamesa Taylora, batsmen (a existuje veľa z nich, ak budeme zahŕňať všetky univerzálne zariadenie) boli z sorts.Pakistan klesnúť Umar Akmal pre rad Anglicko T20 a zrušenie Saaed Ajmal zmluva viac


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára