pondelok 10. apríla 2017

Ashes 2015: Keď Australia zrúti takto, národ siahne po fľaši


Hrajú vaše oči na VVS Laxman a Rahul Dravid pokojne odchádzajúcich z krajiny na Eden Gardens v roku 2001 a uvidíte dvaja muži pešo smerom k krikete nesmrteľnosti, ich austrálskej oponenti transformovala z vykračovať stand-over obchodníkom vrecovité-opatrené zeleňou šupiek.
Takto dôjdeme k zobrazenie Stuart Broad je neveriaci oči na tej fotke.Počas niekoľkých hodín od prvého dňa svojej hre na Trent Bridge, ktorú už videli to 50 rôznych časov, a nie raz, bez toho by okamžite cítil chaos prvé ranné tohto testu, široká Osem gólov Razing Austrálii za 60 rokov
< p> Ak by ste vynechal zábery z austrálskej palkárovi comedically kašľanie a obrniť široká je vybočenie granáty do anglického sklzu kordón ako roofied amatérov, nadhadzovač sa týkal ústa a vystúpené oči to všetko povedal: "ja som vlastne spôsobuje to všetko chaos ai nemôžem tomu uveriť. "
Väčšina Austrálčanov verí ho však, bohužiaľ.Už teraz urobil dosť tých Glum, skoro ráno dochádzajú po double-brať na spravodajstvo
kapitán Michael Clarke bude pravdepodobne nosiť väčšinu brickbats tu kvôli spôsobu jeho prepustení vystupoval. impulzívny, útočiace swipe v jednej z najmenej ohrozujúcich dodávok širokých svoje čaro, ale to bolo prinajmenšom mŕtvice, ktorá držala viac ako pozoruhodné možnosti prepustenia.
Problém bol v tom, že by mohol byť prepustený rad menej nápadnými spôsobmi skôr. Väčšina z jeho spoluhráčov len ineptly bodol a tápal na plese v nádeji a ako ich nervy rozštiepené, rovnako tak tie Austrálčanov sledoval doma.Clarke sa potácal po záverečných fázach svojej kariéry.
Clarke je ohromujúci cez záverečnej fáze svojej kariéry, ktoré trpia plazivej poníženie, že toľko austrálskej kapitáni majú vydržal pred ním. Teraz dôjdu čerstvé spôsoby, ako sa objavujú stoický a presvedčivá v jeho snahe vojaka ďalej - viac: http://u-stavky.com
To bol jeden z najčiernejších dní svojej kariéry a zbesilou útoku na cítenie, ale najskôr dobre pripomenúť dlhé úseky času, v ktorom tieto uchopenie výpady na plese bolo búrlivé rany že poslal ju blikajúce na hranici pozemku. Austrálska Kapitánsku už dlho robili Clarke pohyblivý cieľ. Teraz je stacionárny jedna.Facebook Twitter Pinterest Michael Clarke čelia médiá po ničivom štarte do štvrtého Ashes Test.Link k videu
Nemýľte sa v súvislosti s týmto ihrisku, ktoré z toho šialeného pár hodín bol sen rýchly nadhadzovač pochádzajú true. Ale pre všetky krviprelievania, sekundárne otázku, ktorá visela vo vzduchu na konci celodennú hre, akési existenciálne krízy pre národ; by austrálskej nahadzovačovi používali to na takú výhodu, pokiaľ vzhľadom na prvé použitie a že anglické palkárovi mať tak compliantly pomôcť im?Na základe väčšiny bowlingu Austrálie slúžil v popoludňajšej časti ste museli o tom pochybovať.
Ak je táto austrálska strana je zlá, že je to jednoducho neuveriteľne hrozné a v prípade ich bowlingu v popoludňajšej časti a Anglicka odpaľovanie odpovede sa jednalo o prípad opice vidí, opice nemajú. David Warner skončil bowling tri prenosy v deň, v ktorom súper Paceman vzal 8-15 hovorí za všetko. Nejedná sa o bočné cvrček, ktorý si zaslúži vyhrať sériu popol.
To nie je o nedostatku lieku alebo schopnosti buď samy o sebe. Každá z Chris Rogers a Adam Voges hrali ohromujúce množstvo prvotriedneho krikete na anglický testovacích dôvodov viac v niektorých prípadoch, ako na svojich austrálskych ekvivalenty.Michael Clarke a Steve Smith by teraz prejsť do tímu autobus okolo Anglicka a iba Shaun Marsh z prvej šestke mohol tvrdiť Anglicka ako skutočne cudzie územie. Medzi nimi som tiež zaznamenal dlhý zoznam klasických test zápasu stáročia. Tu sú oplotené na Broad ako tail-Enders. Shane Warne Vyvrátenie, jeden tweet naraz | Russell Jackson Viac
To bolo ponechané na Johnsona konečne znížiť autoritatívne tvar správneho pálkara. Austrálska tail-end odpaľovanie má viac než akýkoľvek aspekt jeho hry v posledných 15 rokoch, dôležitý nástroj v arzenálu svojich lepšie vykonaných čaty zlepšili. Druhá strana sa, že je to, ako často sa to zosilní vážne nedostatky odborných batsmen.Keď Australia zrúti takto celý národ klesá ďalej dole do pohovky a siahne po fľaši.
To bol naozaj katastrofálny deň krikete zaradiť sa Austrália je najviac deprimujúce vôbec a je to takmer určite stálo popola , ale vzhľadom k tomu, ako Anglicko preplávať touto krehkú stredného poradí všetkých sérií len ťažko mohli volať to prekvapenie. Sediaci v domovskom tíme šatni ako bránky spadol, zranil Jimmy Anderson nosili expresiu William H. Macy charakteru v Boogie Nights, sledovanie na spolovice smutný úsmev ako všetci ostatní lorded to.Toto bol oslabený anglický útok, pamätať.
Táto austrálska strana je dlho v zube, samozrejme, a najviac mätúce prvkom tohto debaklu bol spôsob toľko skúsených a schopných palkárovi spáchané v súzvuku toľkých kardinálne hriechy. Popol popole, zadržiavanie prachu, v prípade pohybu nedostávajú tí, tvrdé ruky nutnosťou.
zdroj: http://stavky365.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára