piatok 27. júla 2018

Látnivalói az NHL: A szakállas ünnepelte egy mérföldkő, Pavelec mintegy után a szezon

Célok, pontok, számokat. NHL közvetlenül fulladás statisztikák, szakértők nyomja információ minden oldalról, és nincs szükség őszinték, és mivel a verseny annyira vonzó. Minden nap átírni a történelmet. Szerver iSport.cz most az összes látnivalók ezen a területen valóban ragyog nap és hozza az összeget a szemet gyönyörködtető statisztika.

Washington - Dallas 2: 4
harminckét kanadai csatár < b> Daniel Winnik kerek ünnepelte 700. NHL játék. Ő maga talán várható, amikor 2004-ben megfogalmazott, fel 265.összesen…

09:57„

Washington - Dallas 2: 4
Csillag meglepett, és végül Washington otthonában sorozat tizenöt győzelem egymás után. Hétfő estek Capitals otthonában az utolsó december 29, 2016.De Dallas is gyengébb szezonban a Verizon Center, hogy pont a jégen utolsó elvesztette 2006 novemberében!

Winnipeg - San Jose 2: 3
Connor Hellebuyck tud koncentrálni a csata rájátszásban Winnipeg, Ondřej Pavelec azt ebben a szezonban már valószínűleg nem veszélyezteti.A sérült térd lesz szükség még legalább három hét pihenés és a szerver Winnipeg Sun azt állítja, hogy a cseh kapus van a szezon után.

hétfő, 6.MÁRCIUS

az orosz jégkorong csapat uralta a múlt héten az NHL-ben. A legnagyobb alakja volt, bejelentette támadó Nikita Kučerov Tampa Bay, a második csillag majd lett honfitársa Sergej Bobrovskij , a kapus Columbus.Trio győztesek még egy kapus Carey Price Montreal.

Pittsburgh - Buffalo 4: 3
a tizenhatodik cél a szezonban nőtt 3: 0-amerikai ifjút Jack Eichel és tovább bővítette a pontot sorozat, amely többek között a legjobb a karrierje húsz támadó.Ekkor áll tíz mérkőzést, amelynek során összegyűjtött 13 pont (3 + 10).

new Jersey - Columbus 3: 0
a második tiszta lapot egy sorban söpör Sergej Bobrovskij , hanem elsősorban meg egy új klub rekordot. Nem kapus a történelem, a Blue Jackets már rongálását 34 győzelem egy év alatt.Körülbelül egy győzelem kimarad Steva Masona. "Ez a kiváló egész évben," dicsérte kapus edző John Tortorella.

https://getsatisfaction.com/people/kabober az egyik lövés a cél, és írt még egy negatív pont.

< div class = "esemény">

Colorado - St. Louis 3: 0
premier NHL snubbed látogató védő Jordan Schmaltz legmagasabb opció tervezet Blues 2012-ben ( 25. pozíció).Brother támadó Chicago Nick, játszott Tizenöt percre hét másodperc, és írt egy pozitív pont.

Anaheim - Vancouver 1: 2
mérkőzés nedohrál térd egy ütközés után a hazai svéd csatár Chrise Wagnera FORVARD Loui Eriksson . A meccs után nem volt egyértelmű, hogy milyen súlyos a sérülés, de a kocsi W illie Desjardins mondta, hogy legalább egy pár veterán játék természetesen elhagyható.Az összecsapás https://www.zotero.org/kabober kereső ITT.

Los Angeles - Vancouver 3: 4
Canucks véget ért egy sorozat négy mérkőzést egy vereség és egy győzelem striked új arc, ami a bezárását az átigazolási piac a San Jose .Huszonegy orosz megszállókat Nikolaj Goldobin lejátszása közben kevesebb mint hat p erc, és egyszer tüzelt a kapunál. "Nagy érzés, plusz egy győzelem az első mérkőzésen is kiváló", mondta a fiú.

Nashville - Chicago 3: 5
az első https://devpost.com/kandibober698 gólt, https://www.ted.com/profiles/10072318 és az első pont a szezon szerezte Bijeca Jordin Tootoo . Ez mind amellett, hogy a Ice Club, ahol szolgált legtöbb karrierjét. „Összességében, én megkönnyebbültem, hogy jó érzés. Ezen kívül van két pont szemben megosztással ellenfelek", mondta a csatár.Felvétel a cél védő csatlakozott Brent Seabrook , akik számára ez volt a 400. pont a bajnokságban .

Ottawa - Columbus 3: 2
a Senators szerezte első svéd újonc csatár Viktor Stalberg mérkőzés döntött Zack Smith , akinek ez volt a negyedik gólja a szezonban gyorsírás. Hogy soha nem versenyezni. Az új klub rekordot egy védő kitépte magát Erik Karlsson , amely ugrott 312thegyezés a sorban, legyőzve a másik védő Chrise Phillipse.


< div class = "esemény részeként esemény-text">

Boston - New Jersey 3: 2
Két ember ugrott a hazai ő 200 mérkőzést a bajnokságban, védő Kevan Miller , és a lövész győztes gólt Ryan Spooner .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára